Waarom WOZOmbudsman?

Betrouwbaar

WOZOmbudsman behartigt de WOZ-belangen van burgers naar gemeenten en belastingsamenwerkingsverbanden. WOZOmbudsman is deskundig op het gebied van wet- en regelgeving op het gebied van de Wet WOZ. Daarnaast heeft WOZ Ombudsman veel ervaring met bezwaren voor verlaging van de WOZ-waarde. Maak direct gratis bezwaar!

Deskundig bezwaar

Met onze kennis maken wij deskundig bezwaar tegen uw WOZ-waarde. Onze WOZ-deskundigen hebben inzage in alle verkochte woningen in uw buurt en rechterlijke uitspraken. Verwijzing naar gunstige rechterlijke uitspraken vormt een goede basis voor een verlaging van de WOZ-waarde.

Bespaart tijd en geld!

Na ontvangst van uw aanmelding en machtiging maken wij direct bezwaar bij uw gemeente. U ontvangt van ons een kopie van uw bezwaarschrift. Bij een verlaging van de WOZ-waarde is de gemeente wettelijk verplicht onze kosten voor verrichte juridische werkzaamheden te vergoeden (art 7:15 Awb). Mocht het bezwaar niet succesvol zijn dan zijn de kosten voor rekening van WOZOmbudsman. Het kost u dus in beide gevallen helemaal niets.